AndroZip File Manager

AndroZip File Manager voor Android

Bestandsbeheerder, in- en uitpakker en installatiemanager voor Android

AndroZip File Manager is een bestandsbeheerder in de trant van Astro File Manager en OI File Manager, hoewel het de laatstgenoemde met gemak verslaat. Met deze applicatie bekijk je bestanden, kopieer je ze of verwijder je ze van je toestel.... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • In- en uitpakken van Zipbestanden
  • (Dë)instaleert programma's
  • Heeft een procesbeheerder

TEGEN

  • Bestanden inpakken omslachtig
  • Wijze bestandsselectie verouderd

Essentieel
10

AndroZip File Manager is een bestandsbeheerder in de trant van Astro File Manager en OI File Manager, hoewel het de laatstgenoemde met gemak verslaat. Met deze applicatie bekijk je bestanden, kopieer je ze of verwijder je ze van je toestel. AndroZip File Manager voegt echter nog een trucje aan het repertoire toe: de gratis software pakt bestanden in en uit.

Op het gebied van bestandsbeheer is er een lange weg te gaan voor mobiele toestellen. Toch loopt Android ver voor op conculega's, dankzij de bonte verzameling File Managers op dit besturingssysteem. Wil je echter bestanden mailen naar jezelf dan mag dit slechts met één bestand tegelijk. Het inpakken van een hele map is met AndroZip File Manager erg gemakkelijk en maakt bestandsuitwisseling stukken efficiënter.

Hoewel Astro File Manager al over indrukwekkende functies beschikt, doet AndroZip File Manager er een schepje bovenop. Met de applicatie kopieer je bestanden, beheer je processen (of sluit je programma's), installeer je applicaties én pak je bestanden in of uit. Hoewel het inpakken omslachtig werkt -niet vanuit de verkenner maar een apart menu- is dit een uiterst krachtige functie. Ingepakte bestanden zet AndroZip File Manager zonder slag of stoot op je geheugenkaart.

Bestands- en procesbeheerders zijn uitermate handig en AndroZip File Manager spant de kroon. Deze software is een must voor iedereen die wel eens bestanden kopieert tussen toestel en computer of telefoons onderling.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

AndroZip File Manager

Download

AndroZip File Manager 4.6.3

Beoordelingen about AndroZip File Manager

Promotie×